Herken je jezelf in een van de volgende beschrijvingen?

 • Ik voel me leeg en uitgeput.
 • Ik wil wel maar het lukt me niet om de juiste stappen te zetten voor meer balans.
 • Ik merk dat ik mijn grenzen niet goed kan bewaken.
 • Ik voel me gespannen en het lukt me niet om dat los te laten. Het is alsof ik constant "aan" sta.
 • Ik ben gedesillusioneerd door de maatschappij en zoek een nieuwe kijk.
 • Ik ben met spiritualiteit bezig, maar voel me verloren en zoek vaste grond.
 • Ik zie zoveel tegenstrijdigheden in de wereld dat ik niet meer weet wat ik kan geloven en dat geeft spanning.

 

Wanneer je in een situatie verkeert waarin er veel van je gevraagd wordt, kan het zijn dat je op den duur uitgeput raakt; burn-out of overspannen. Al je energiebronnen raken leeg en je kunt je steeds minder goed concentreren, minder goed planningen maken, minder goed in gezelschap verkeren, het slapen wordt slechter en je voelt je ook vaker minder vitaal. Om maar een aantal symptomen te noemen. Misschien raak je ook sneller prikkelbaar.

Jouw lichaam geeft je, meestal al in een vroeg stadium, signalen. En eigenlijk mag je hier dankbaar voor zijn. Het zijn de signalen die je beschermen voor verdere uitputting. Je lichaam vertelt je dat er iets niet goed gaat in jouw systeem.

Maar hoe herstel je hiervan?

Dat is voor iedereen anders. Wat heb jij nodig? Dit vraagt zelfinzicht, zelfkennis. Vaak is het met een beetje rust niet gedaan en is er iets meer voor nodig.

Zoals je op deze site hebt kunnen lezen is craniosacraaltherapie een manier om je gehele systeem in een diepe rust en ontspanning te brengen. Vanuit die rust kan je lichaam herstellen van de overspannenheid. Daarnaast kunnen inzichten als vanzelf opkomen waardoor jij een betere balans kunt creëeren in je leven. Een andere benadering is om via gesprekken te komen tot waar jouw verlangens liggen, waar je vuur voor hebt, of anders gezegd: wat jouw zingeving brengt in je leven.

Mijn partner, Joris Rietveld, en ik hebben samen een pakket gemaakt waarin gespreksbegeleiding en craniosacraaltherapie wordt gecombineerd.

Om innerlijke bewustwordingsprocessen te ondersteunen is craniosacraaltherapie een zeer waardevolle ondersteuning. En ook het omgekeerde is waar: om lichamelijk weer goed in je vel te zitten, is bewustwording van gedragspatronen minstens zo belangrijk.

Heb jij behoefte om het echt grondig aan te pakken?

 

We helpen je 'uit de brand' met de effectieve combinatie van gespreksbegeleiding & cranio.

Je kunt ook contact opnemen voor een individuele coaching op maat.

Pakket 'Uit de brand'*

 

1x intake

3 x coachsessie

3 x craniosacraaltherapie

 

Pakketprijs = € 525

 

* Voorwaarden:

 • Tijdens de intake wordt bepaald of dit pakket passend is voor jouw situatie. Mocht dit niet het geval zijn dan kan er een individuele behandelroute worden afgesproken. De kosten voor de intake vervallen.
 • In het geval dat een van de partijen geen match ziet in behandelaar/client zijn beide vrij om dat tijdens de intake of in ieder geval vóór de eerste sessie kenbaar te maken en de overeenkomst te beëindigen. De kosten van de intake vervallen.
 • Sessies te gebruiken binnen nader af te spreken termijn maar binnen maximaal 6 maanden na aanmelding.
 • Gehele bedrag dient tijdens de intake te worden voldaan of in 2 gelijke termijnen waarvan de eerste termijn tijdens de intake en de tweede termijn halverwege de behandelperiode.
 • In geval van calamiteiten of klachten wordt een passende oplossing gezocht. Mocht deze niet naar tevredenheid zijn, kan bij hoge uitzondering het bedrag worden gerestitueerd.

Traject op maat

 

We kunnen ons voorstellen dat je graag een traject op maat wil, dan kunnen we hierover in gesprek gaan. Dat kan zowel telefonisch, als online via Zoom of op onze praktijk in Blitterswijck.

 

Een kort adviesgesprek (max. 15 min.) : gratis.

Tarief voor uitgebreide intake (90 min.) : € 100

Tarief coachsessie (60-75 min.) : € 85

Tarief craniosacraaltherapie: zie tarieven.

 

We ondersteunen je graag zo goed mogelijk in je dynamische proces naar herstel en zullen je een daarbij passend traject bieden. Hierin onderzoeken we met elkaar alle mogelijkheden zo breed mogelijk.