Mijn naam is Linda Toonen

Als ervaren fysiotherapeut & craniosacraaltherapeut i.o. ondersteun ik cliënten op hun weg naar herstel van zowel lichamelijke als psycho-emotionele klachten.

 

Elke dag en met iedere persoon maak ik weer een nieuw moment mee, een reis naar binnen. Daarom is geen dag hetzelfde, want we zijn als mens altijd in beweging. En dat maakt me ongelofelijk enthousiast over dit werk.

 

Met mijn ruime ervaring als fysiotherapeut (>20 jaar waarvan 12 jaar ondernemer in mijn eenmanspraktijk Fysio TopFit in Nieuw Bergen) is de stap naar craniosacraaltherapeut voor mij gevoelsmatig niet zo groot en juist heel logisch.

Wounded healer

Naast therapeut ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van trauma. Door de inzichten die ik heb opgedaan in het helingsproces na een langdurige traumatische geschiedenis kan ik zeggen dat ik werkelijk weet wat je doormaakt. Ik weet hoe het voelt om gewond te raken, daar ziek van te zijn. Ik weet ook wat het vraagt om het helingsproces aan te gaan en wat er nodig is om te herstellen. Dat kan voor iedereen anders zijn.

Soms vraagt het moed om deze processen aan te gaan en ik weet van mezelf dat ik je hiervoor de veilige plek kan bieden. Mijn inzichten gebruik ik in mijn behandelingen waar dat nodig is.

Door mijn persoonlijke ervaring is trauma en herstel een specifiek interessegebied geworden. Zie ook: trauma.

Het palet van behandelmogelijkheden is uiteraard veel groter, zoals ook te lezen bij indicaties. Mijn rijke basis  zorgt ervoor dat ik op vele gebieden thuis ben.

 

Om in balans te zijn doe ik dagelijks meditaties en wandel of sport ik graag. Ik geniet van goede gesprekken en gezelligheid met vrienden en vriendinnen. En uiteraard van mijn partner, Joris. We wonen met onze kat en hond op een mooi plekje in Blitterswijck, waar we sinds 2022 samen de praktijk Fascinerend Lichaamswerk opgebouwd hebben. Joris verzorgt op deze plek zijn coachingswerk: Joris Rietveld. Neem eens een kijkje op zijn website en maak kennis met zijn inspirerende werk. Samen bieden we een combinatiepakket aan van coaching en craniosacraaltherapie. Zie ook: coaching.

 

Rest mij nog je van harte welkom te heten in mijn praktijk!